2012. január 17., kedd

Quinny buzz babakocsi 3 részes extrákkal - Jelenlegi ára: 51 000 Ft

Quinny Buzz babakocsi eladó.  
Használt, de jó állapotban van, vigyáztunk rá.  
3 részes: alap váz + mózes, hordozó, sportrész
A hordozó (maxi cosi) huzata kiszakadt így újat kell venni. Ez max 8. 000 Ft. Kérésre beszerzem hozzá. A szakadtat nem is adnám hozzá. A sport rész színét a nap kicsit kiszívta.
Eladás előtt a tengelyeket, forgórészeket megtisztítottam, megzsíroztam. A híresen problémás gyári hátsó gumikat kicseréltem erre a típusra gyártott kifelé forduló szeleppel ellátott belső gumira és új külső gumira. így most tökéletes.
elfelejtettem lefényképezni, de a váz alsó részére akasztható táska is természetesen jár a babakocsihoz.
továbbá ajándékba adok: újszerű esőzsákot, a sportrészhez újszerű téli bundazsákot, illetve egy bontatlan univerzális szúnyoghálót.
a színek szerintem unisex színek.
A babakocsi nem újszerű! karcok, kopások.. stb felfedezhetők, de szakadás (hordozón kívül), sérülés vagy bármilyen műszaki problémától mentes. Ez egy felső kategóriás babakocsi sok extrával ami praktikusságával sok örömet okoz majd az új gazdájának egy gagyi vacak babakocsi áráért. Az aukció tárgyát képező termék az összes kiegészítővel együtt kb 240. 000 Ft volt újonnan!
csak személyesen vehető át! Dunavarsányban vagy előre egyeztetett időpontban Dél-Pesten. Egyéb helyre a szállítás esetleg megoldható de leütés előtt egyeztetendő!!
a termékeim között testvérfellépőt is lehet hozzá vásárolni!


Jelenlegi ára: 51 000 Ft

Az aukció vége: 2012-01-21 17:45
. Quinny buzz babakocsi 3 részes extrákkal - Jelenlegi ára: 51 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése