2011. július 28., csütörtök

Vass Z.: A közös rajzok pszichológiai értelmez - Jelenlegi ára: 810 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A közös rajzok pszichológiai értelmezése: (Kifejezéspszichológiai tanulmányok)A könyv listaára: 990 Ft. Leírás:
A közös rajzvizsgálat egy speciális eljárás a rajzvizsgálatos pszichológiai módszerek között, amelynek a keretein belül nem egy, hanem két vagy több személy vesz részt egy közös kép megalkotásában. Ennek során a pszichológusnak az egyéni vonásokon túl alkalma adódik a vizsgált személy másokhoz, világhoz való viszonyának, társas folyamatokban, hierarchiában való szerepének feltárására is. A közös rajzvizsgálat történetének összefoglalása, és módszerének tömör bemutatása után tanulmányozhatjuk a keretein belül elkészült alkotások helyes értelmezéséhez, elemzéséhez készült segédletet (kvalitatív és kvantitatív értékelés, illetve a közös rajzok kommunikációs és interakciódinamikai elemzése). A gyakorló szakembereknek javasolható kiadványt irodalomjegyzék zárja. www. kello. hu minden jog fenntartvaISBN: 978-963-9412-88-0A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 810 Ft

Az aukció vége: 2011-07-30 18:40
. Vass Z.: A közös rajzok pszichológiai értelmez - Jelenlegi ára: 810 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése